Bli uppringd av oss!

Namn

Telefonnummer
. Miljö och Ansvar

Vi strävar efter att värna om miljön så mycket så möjligt detta kan vara allt ifrån att vi endast kör miljövänliga bilar och ordnar samtransporter för att minska på utsläppen. Vi ordnar så hanteringen av avfall och städprodukter är så miljövänligt som möjligt. Vi diskuterar gärna tillsammans med våra kunder hur vi kan bli bättre och mer medvetna.

Varje år annordnar vi en miljöutbildning för våra kunder där vi går igenom hur vi kan bli ett grönare företag. Vi ser även till att arbetsmiljön är bra för våra anställda och erbjuder dem en hel del förmåner så som gymkort och massage.

Vi följer det regler som gäller för kollektivavtalet. Vi erbjuder våra anställda en bonus om det utför ett arbete utan några klagomål under en månadsperiod. Våra städare är kärnan i hela vår verksamhet och vi gör lite mer för att få dem att känna sig nöjda och motiverade. Vi låter gärna våra kunder prata med vår städpersonal om hur personalen upplever oss som arbetsgivare.

För att kunna hålla en kvalitativ städning gäller det att få sin personal att alltid vara motiverande därför har vi en väldigt öppen företagskultur som innebär att vi alltid låter vår personal vara med och fatta beslut på lokalbasis om vilka rutiner samt strategier vi ska välja.


Klicka här för att skicka en kostnadsfri offert. 

  6 2 1